Soorten Massages

Relax-/ lichaamsmassage

Een lichaamsmassage is een oppepper voor lichaam en geest. De spieren ontspannen en de geest komt tot rust. Het bindweefsel versoepeld en blokkades in de energiebanen worden opgeheven. Huidweefsels worden verbeterd omdat de aanvoer van bouwstoffen en de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd wordt.

Voetmassage

Verkwikkend tegen vermoeidheid en helend werkzaam zowel voor hem als haar. Chinese Reflexologie wordt door velen beschouwd als een van de ultieme Chinese massage technieken voor ontspanning en plezier. Chinese reflexologie omvat zowel massage van de spieren lay-out van je voet, alsook zachte manipulatie van vele drukpunten in de voet om de gezondheid en ontspanning te bevorderen door je hele lichaam. Verbetering van de bloedcirculatie waardoor u zich energieker voelt. Versterking van het immuumsyteem. Verbetering van uw hormoniale balans.

Hoofd, nek- en schoudermassage

Bij deze massage stimuleren we acupunctuurpunten. Deze punten bevinden zich op meridianen. Meridianen zijn een soort kanalen waardoor energie in ons lichaam stroomt. Elke meridiaan staat in verbinding met een orgaan.
Doordat wij via massage deze punten en meridianen gaan activeren, kan de massage dus ook een energetisch gevolg hebben in ons lichaam. Door het toepassen van de Hoofd- , nek- en schoudermassage kunnen we een energetische harmonie creëren
Hoofd, nek en schouder massage geeft u na afloop een heel ontspannen gevoel.
Hoofd, nek en schouders massage is vooral heilzaam voor mensen bij wie door stress dit gebied vast is gaan zitten.

Duo massage

Tijdelijk is het niet mogelijk om een Duo massage te nemen. Wel kan de tweede persoon wachtten in de wachtkamer met een kopje koffie, thee of fris. Er is tevens ook wifi aanwezig.